המתקן הוקם לצורך טעינה, ערבוב, ניפוי ואריזה של אבקות לתעשיית המזון, עבור הכנת קיטים נטולי גלוטן. בבעלות הלקוח היה מתקן קטן מאוד והיה צורך לשדרג את יכול הייצור של הלקוח.
במקרה הזה הפרוייקט נרכש כמתקן "מפתח" (Turn Key Project) ובנייתו נמשכה כארבעה חודשים.
במשך כל תקופת הפרוייקט אריה סרוגו שימש כספק הראשי של הפרוייקט ועבד בצמוד עם צוות החברה ועם ספקיה השונים (כגון: חשמלאי, איש פיקוד ובקרה, ספק המדחס, וכו') עד לשלב שהפרוייקט כולו הופעל.
מספר עקרונות חשובים שהיו ללקוח בזמן תכנון הקו:
1. מינימום השקעה – המתקן סופק כולו מציוד מתוצרת סין כדי למזער את ההשקעה
2. מקסימום קלות בניקיון – מכיוון שללקוח היה חשוב המעבר ממוצר למוצר באופן הקל ביותר הציוד שסופק תוכנן כך שיגזול מינימום זמן ניקוי
3. מינימום כוח אדם – המתקן תוכנן כך שניתן יהיה להפעילו בעזרת שני עובדים בלבד